Információ

A 2009-2010-es gazdasági válság okozta piaci helyzet, a kisvállalkozások számára is nagy változást jelentett. Így a Kutas Transz Kft a több, mint 21 éves múlttal rendelkező egyéni vállalkozásból Kft-évé nőtte ki magát. A változás a cég minden területén megfigyelhető, hiszen az egyik fejlesztés a másikat hozta magával. Az Európai Unióhoz való csatlakozással megnyíltak a határok Európa-felé, így a gazdasági helyzet elengedhetetlenné tette, hogy a cég a belföldi fuvarozást mára a nemzetközivel bővítse. A külföldi szállítmányozás és a vásárlók megrendelései magával hozták a flotta bővítését, amely jelenleg 4 gépjárműből áll. További fejlesztés történt a munkaerő létszámában is. A gépjárművek bővülése megkövetelte a munkaerő létszámának növekedését, amely mind a szellemi, mind a fizikai munkaerő-állományt érintette.

A Kutas Transz Kft a Ludányi Pál Egyéni vállalkozásból alakult, mely 1990 márciusában Székkutason kezdte meg működését. Az egyéni vállalkozás 1 db IFA W50 tehergépkocsival indult. Az egyéni vállalkozás mindig törekedett a kornak megfelelő legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtani, így folyamatosan bővítette gépparkját, az első IFA W50-est egy éven belül követte egy másik W50-es H2.60.02-es pótkocsival, majd négy éven belül csatlakozott a flottához 2db Skoda billenős teherautó. 1997 és 1999 között 3 IFA-val és 2 pótkocsival bővült a flotta. A 2000-es évtől az igények és a technika változásának hála az egész gépparkot lecserélte.

2003-ban megérkezett az első MAN 19.403 FLS nyerges vontató pótkocsival, mely EURO II-es környezetvédelmi normáknak megfelel, 2008-ban a flotta tovább bővült egy Scania R420 LA tipusú nyerges vontatóval és félpótkocsival, mely EURO III-as és egy MAN M32-es tehergépkocsival, mely szintén az EURO III-as osztályba tartozik. 2011-ben már a Kutas Transz Kft bővitette tovább a flottát, egy Scania billenős tehergépkocsival és egy Scania R420-as nyergesvontatóval, mely a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, tehát EURO V-ös kategoriába tartozik. Az új Scania R420-as 2011. szeptemberétől áll munkabába a Kutas Transz Kft-nél.

Kutas Transz Kft

A Kutas Transz Kft 2011 februárjában alakult, fiatal lendületes csapattal a háttérben könnyedén megbírkózik a feladatokkal, közben szemelőtt tartva, hogy az elégedett ügyfélnél, nincs fontosabb a XXI. század gazdaságában. A cég székhelye és telephelye Székkutason található. Bármilyen kérdése akadna kérem írjon nekünk a info@kutastransz.hu e-mail címre. Reméljük, hogy Önt mihamarabb az ügyfeleink közt tudhatjuk.